VisualRadio

Miért jó?

Ma már nem elég az, hogy egy sötét kis lyukban egy mikrofont smárolva, cigarettafüstben üljenek a rádió műsorvezetői, hiszen aki kimarad a vizuális látványból, az sajnos nem létezik. Megjelenni tudni kell!

Aki nincs a tv-ben, azt nem hívják az újságok címlapjára sem. Ha nincs elég tévés felület a megjelenéshez, használjuk ki a videó és egyéb megosztó portálok által nyújtott lehetőségeket!

Velünk kialakíthatja saját rádiójának vizuális tartalmait. Stúdió tervezésétől a műszaki osztály által végzett munka felügyeletéig minden esetben azon leszünk, hogy az elhangzott tartalomhoz olyan képi anyag társuljon, mely az okostelefonokon, számítógépeken futó weboldalakon és videómegosztó portálokon a legelőnyösebb módon mutassa meg, a rádiósok is képesek vizuálisan is érdekes és profi tartalmat produkálni. Ha pedig elkészül egy jó videó,… az – promóciós anyagként, vagy értékesíthető tartalomként – csak bevételt hozhat a konyhára.

Plusz

A tökéletes hang + képi kiegészítés lehetővé teszi olyan vírusvideók készítését, mely a rádió műsorain kívül is népszerűsítheti a rádiót.

Példa:

A Juventus Rádió VisualStudiójának tervezése és a műszaki/technikai kivitelezés ellenőrzése a munkafolyamatok 50%-áig (vizuális elemek, videórendszer beépítés előtti fázis):

 

Mi megmutatjuk, hogy nem kerül annyiba mint gondolja, az eredmény pedig magáért beszél…