NMHH jelentések ellenőrzése, adminisztrálása

Miért jó? Mert nem kell félnie, hogy jön egy jó kis pénzbüntetés az NMHH-ból a pontatlan jelentéskészítésre hivatkozva.

Az NMHH jelentések pontatlan kitöltése és leadása egyértelmű szankciókkal jár a rádiók részére, ilyen jellegű pénzkidobást pedig senki nem engedhet meg magának.

Gyakorlatilag minden program tud már NMHH jelentést készíteni, de azt egyik sem képes kiszűrni, ha a műsorvezető “játszik” a mikrofonnal, vagy olyan csatornán hallgat zenét, amelyet a jelentés készítő logol – ilyenkor fordulnak elő azok az anomáliák, hogy a jelentés szerint 2 zene szól egyszerre, vagy a zene közben 8-10 műsorvezetői megszólalás jelenik meg a logban.

Az is gyakran előfordul, hogy ameddig egy zene vagy egy megszólalás egy bizonyos idősávban az NMHH vállalás szerint közszolgálatinak minősül, más pozícióban viszont nem. A programok ezeket sem tudják követni.

De mi igen!

Ellenőrizzük, egyeztetjük a logban található anomáliákat és pontosan, határidőre feltöltjük az NMHH monitoring rendszerébe.

Még nem voltak NMHH jelentéssel kapcsolatos problémáink sem a Sláger Rádióüban, sem a NeoFM-en, sem a Juventus Rádióban… – szóval tudjuk, hogyan kell csinálni, hogy Ön nyugodt lehessen.