Közszolgálati műsorok készítése

Miért Jó?

Egyedi műsorfejlesztés, mellyel elszámolhatóak az NMHH kvóták (igen, akár több is egyszerre!) emellett viszont minőségi, hallgatható tartalamkat is jelent.

Olyan vendégekkel, akik elérése hosszadalmas szervezőmunkát igényelne, velünk viszont rendszeres vendégei lehetnek a rádiónak, mindez pedig olyan áron, ami töredéke a valós előállítási költségeknek. Teljesen adáskészen, gyorsan, egyszerűen műsorba illeszthetően. Tehát kötelező is, olcsó is, cserébe viszont nemcsak vállalható, hanem jó is a műsor. Na, ezért jó.

Példák:

Hogyan lehetne egy rádióban olyan autós műsort készíteni, ahol nem kell látni a járműveket, mégis érdekes? Ahol nem szárazon darálják az autók tulajdonságait, hanem olyan adatokat kap a hallgató, amelyek akár egymással összehasonlítva valóban fontosak is neki? Mindez olyan műfajban, ami igazán rádiós, és azok számára is fogyasztható, akik nem érdeklődnek az autók iránt? Nos a MI ötletünk: egy olyan speciális autós tartalmakkal foglalkozó tematikus slágerlista, amely a fogyasztó szemszögéből készül, szignálokkal, visszaszámlálással, és ami a legfontosabb: olyan vendégekkel, akik egy adott altéma valódi szakértői. Mindez úgy, hogy ráadásul még az NMHH kvótáknak is megfeleljen. Hamarosan elkészítünk egy demó műsort, amelyet megtalálsz majd itt. Ha pedig megrendeled, akár részben, akár egészben ismételheted, és annyiért adod el támogatónak, amennyiért csak szeretnéd. Akár még ebben is segítünk!

Típusok:

Az NMHH elszámolási követelményeinek megfelelően kialakított hosszúságú tartalmak 1 perces tematikus műsoroktól az 56 perces, vagy akár még hosszabb beszélgetős műsorokig.

Referenciák:

A Neo FM esti közszolgálati műsorsávjának kitalálása, kialakítása és működtetése, a műsorok között a Voltfólió díj jelölt Magyar Hangokkal. A Juventus Rádió közszolgálati sávjának kitalálása, kialakítása és működtetése, a műsorok között a Magyar Sajtószóvivők díját elnyert Budapesti Arcokkal és a szintén Magyar Sajtószóvivők díját elnyert Büszkeségfallal.

Demók:

Mozipáholy: filmmagazin a legújabb mozifilmekről, DVD premierekről, sorozatokról, hírekről, egyszóval mindenről ami film. Vélemények, hírek, kritikák, pletykák, és interjúk a legkomolyabb filmek legnagyobb sztárjaival. Pl így: