Kik vagyunk

Az EzMi Stúdió 2003 októberében indult azzal a céllal, hogy a rádióműsorok számára olyan egyedi lehetőségeket biztosítson, melyek kiemelt helyre emelik a promóciókat.

Több project fejlesztésében vettünk rész, elsők voltunk a Ustream fejlesztésének tesztelésében, a Google Hangouts fejlesztéséhez ötleteket és tanácsokat adtunk a francia fejlesztőcsapatnak és számtalan promócióban nyújtottuk azt a pluszt, ami kiemelte a sablonokból az eseményeket.

Az EzMi Stúdió munkatársai:

kalacska_g

Kalácska Gábor
+36/20/95-12-113
info@ezmi.hu

Teljeskörű program és zenei tanácsadás, közszolgálati műsor készítés, promóció és arculattervezés

1994 óta rádiózom, Kazincbarcikán és Miskolcon kezdtem, ahol többek közt a Nonstop Rádió és a Rádió Gaga programigazgatója voltam. 2006-ban kerültem a Sláger Rádióhoz mint műsorvezető és zenei szerkesztő, innentől indult másodszor útjára a pályám, hiszen testközelből láthattam, hogyan működik a világ egyik legkomolyabb médiacég-hálózata által működtetett profi médiavállalkozás. Az itt szerzett tapasztalatokkal kerültem a Neo FM-be hasonló pozíciókban, a kezdeti káosz felszámolására. Itt a teljes zenei arculat kialakítása az én felelősségem volt, majd egy év múlva 2011 januárjában én lettem a rádió programigazgatója. Vezetésem alatt a hallgatottság majd 50%-kal nőtt, és napi másfél millió fölé kúszott. Piacvezető rádióként adtam át a Neo FM programját, hogy 2012 áprilisában átvegyem a Juventus Rádió műsorainak szakmai irányítását. A rádió 20 év után új frekvencián, új műsorszolgáltatási szerződéssel immár budapesti rádióként élt tovább, ahol elsőszámú feladatom az volt, hogy a régi hallgatókat átcsábítsam az új frekvenciára. A rádió emellett stílust és kommunikációt váltott, és a 30+-os budapesti családos hallgatók elsőszámú kedvence lett. A megnövekedett közszolgálati elvárást és beszédarányt egyedi tematikus műsorsáv bevezetésével oldottam meg, amellyel az egyes területeken vezető médiabefolyást szereztünk a kereskedelmi rádiók között, emellett számos szakmai díjat is nyertek ezek a műsorok. 2014-ben a rádió 25 éves születésnapját ünneplő műsorsorozatunk elnyerte az Év Promóciója szakmai díjat. 2016-ban a piacon új belépőként induló Rádió Rock teljes programfelépítését irányítottam, ahol a májusi indulás után decemberre a budapesti közösségi rádiók közül a második helyet szereztük meg. Magyarországon hasonló eredményt rockzenei rádióval még soha senkinek nem sikerült elérnie.

zs

Vastagh Zsolt
info@ezmi.hu

Online szerkesztés, programozás, web programozás, videó közvetítés, videó szerkesztés, zenei szerkesztés, weboldal üzemeltetés, ötletelés.

Danubius Cappuccino IRC szobájának adminjaként “kezdtem” a médiában, mely akkor még az SMS-ekhez hasonlóa az adás része volt, majd az RTL Klub Boros-Bochkor Kész Átverés Show weboldalának (atveres.com) készítőjeként bevezettem az – akkor még statikus oldalakon egyedülállónak számító – real-time műsorkövető adásfeldolgozást. 2003-ban külsős munkatársként ezt a technikát a rádiózásra átültetve először a Lali király című műsor (lalikiraly.hu), majd azt követően a Bumeráng című műsor (bumerang.hu) weboldalak kivitelezését, működtetését, adatokkal történő feltöltését végeztem. 2006-tól a Sláger Rádióban már belső munkatársként a slagerradio.hu elkészítése és üzemeltetése mellett aktívan részt vettem a Bumeráng című reggeli műsorban előkerülő ötletek megvalósításában, azok fejlesztésében, programozásában. 2010-től a NeoFM-en folytatódott a rádió weboldalának szerkesztésével és a Bumeránggal a pályafutásom. Ekkor az előző munkák mellé a videós közvetítéseket is végeztem a stúdióban és a Mosolyturnékon, közben átvettem a NeoFM informatikai rendszerének működtetését. A Google francia munkatársaival együttműködve fejlesztettük a Google+ Hangouts szolgáltatásának interaktív működését. Ezután jött a Bumeráng Magazin online, majd 2012-től a Juventus Rádió weboldalának (juventus.hu) online szerkesztését, a Helló Budapest! című reggeli műsor tervezése után pedig annak online szerkesztését, videós közvetítéseit, egyedi videóit, majd 2013-tól a Juventus Rádió zenei szerkesztést is végeztem. Egyszerre… 😀

2015-től a Rádió Rock zenei szerkesztése és a műszaki/IT feladatok végzése mellett kifejlesztett technológiával folytattam a rádiók szintlépésének előkészítését a vizuális megjelenések irányába. A rádió  frekvenciájának értékesítése után a Rocker Rádió technikai előkészítése és működtetése következett.

2019-tól a 90.9 Jazzy Rádió és a Klasszik Rádió 92.1 technikai vezetőjeként segítem a globális rádiózást egy magasabb szintre léptetni.

Összefoglalva: kitalálom, egyeztetek, megoldom.