Legyen saját rádiód!

Lépéselőnybe szeretnél kerülni a digitális technológia elterjedésével? Mi segítünk ebben is! A folyamatos technológiai fejlődés mára lehetővé tette, hogy az eddig megszokott rádiózást felváltsa az online/digitális platform. Szinte minden lakásban és munkahelyen elérhető már a[…]

Continue reading …

Zeneszerkesztés

Miért Jó? Az elmúlt 20 évben valamennyi Magyarországon készült kutatás szerint az emberek döntő többsége a zene miatt hallgatja a kereskedelmi rádiókat.

Continue reading …

VisualRadio

Miért jó? Ma már nem elég az, hogy egy sötét kis lyukban egy mikrofont smárolva, cigarettafüstben üljenek a rádió műsorvezetői, hiszen aki kimarad a vizuális látványból, az sajnos nem létezik. Megjelenni tudni kell!

Continue reading …

Weboldal, Social Media kezelése

Miért jó? A weboldal a rádió arculata az internetezők felé. A rádió honlapját optimálisan kell kialakítani ahhoz, hogy a hallgatók megtalálják azokat a szöveges, képi és hang információkat, melyeket keresnek.

Continue reading …

Egyedi programok készítése

Miért jó? Minden rádióműsor más és más. Van, amelyik csak egy hangrögzítést igényel, de akadnak olyanok is, melyek kreatívabb módon állnak a szórakoztatáshoz, vagy éppen a közszolgálati elemek bemutatásához.

Continue reading …

AD Server üzemeltetés

Miért jó? A weboldalakon elhelyezett bannerek hatékonysága fontos dolog a hirdetők számára. Ezek nézettsége, valamint a kattintások száma egy online értékesítés alapköve. 

Continue reading …

Kik vagyunk

Az EzMi Stúdió 2003 októberében indult azzal a céllal, hogy a rádióműsorok számára olyan egyedi lehetőségeket biztosítson, melyek kiemelt helyre emelik a promóciókat.

Continue reading …